Gileba: Uw Joomla! Expert

Webdevelopment

 • Gileba - Joomla! Supported Webhosting

  GILEBA - Supported Webhosting

  Een eigen website waarbij je je enkel hoeft te concentreren op de inhoud? Overweeg dan zeker de Supported Webhosting voor Joomla en Wordpress van Gileba. Een ideale oplossing waarbij wij alle technische zorgen van je schouders nemen, gaande van dagelijkse backups, hackers tegenhouden, opvolgen van storingen tot en met het updaten van de website en al haar uitbreidingen. Zo kan jij je op de content, je producten en je klanten concentreren. 

 • Gileba - Joomla 4

  GILEBA - Upgraden naar Joomla 4

  Joomla 4 is al een tijdje beschikbaar. Upgraden naar de laatste versie van dit content management systeem (CMS) vraagt echter de nodige voorbereidingen, tijd en kennis. Gileba heeft al meerdere sites succesvol overgezet van Joomla 3 naar J4. Ben je op zoek naar hulp? Klop dan zeker eens bij ons aan.

Gileba Helpdesk

 • Apple Helpdesk

  GILEBA - Helpdesk Apple

  Een nieuwe iPhone en je geraakt er niet uit wijs? Even vergeten waar die ene instelling nu weer stond op je Mac? Met bijna 30 jaar ervaring staat de helpdesk van Gileba voor je klaar! En vinden we desondanks het antwoord toch niet? Dan hoef je ons uiteraard niet te betalen.

 • Gileba - Helpdesk programmeren

  GILEBA - Helpdesk Programmeren

  Kleine programmeervragen waar je niet onmiddellijk een oplossing voor vindt? Je website doet niet helemaal wat je ervan verwacht? Je weet niet hoe je een kleur moet aanpassen? De helpdesk van Gileba staat voor je klaar! Zowel aanpassingen in broncodes (HTML, CSS, Javascript en/of PHP) als instellingen in Joomla! en Wordpress brengen we voor jou in orde. We werken bovendien met een "no cure, no pay" garantie, waardoor je zeker niks te verliezen hebt.

Contact

Gileba
Glabbeeksesteenweg 109
3391 Tielt-Winge
België
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
0456 04 32 75
0809.131.537