Gileba: Uw Joomla! Expert
 • GILEBA - Onderhoud van Joomla websites

  Je hebt een Joomla website? Goede keuze! Wist je dat hackers daar ook interesse in tonen? Zij zijn er als de kippen bij om een nieuwe bug te gebruiken om bij jou in te breken. Gelukkig is het enige wat je moet doen je website en haar uitbreidingen (componenten, modules, plugins,...) bijwerken naar hun laatste nieuwe versie. Makkelijk toch? Of niet? Of vraagt dat te veel tijd? Of werkt je website plots niet meer na een update? Geen nood! Gileba kan je al die tijd en zorgen uit handen nemen. Wij zorgen dat je website steeds up to date is met de laatste versies van zowel Joomla als alle uitbreidingen. Zo houden we samen hackers zo veel mogelijk buiten.

  Lees meer …

 • Gileba - Joomla 4

  GILEBA - Upgraden naar Joomla 4 of 5

  In november 2023 kwam Joomla 5 uit, Joomla 4 is al een tijdje beschikbaar. Maar upgraden naar de laatste versie van dit content management systeem (CMS) vraagt de nodige voorbereidingen, tijd en kennis. Gileba heeft al meerdere sites succesvol overgezet van Joomla 3 naar J4 en J5. Wil jij dit ook?

  Lees meer …

 • v1.0.0

  GILEBA - Nieuwe extensie: VirtueMart Notify

  01 december 2023

  Gileba brengt een nieuwe extensie uit: VirtueMart Notify. Met deze plugin krijg je als VirtueMart-webshop eigenaar een mail als een potentiële klant interesse heeft getoond in een uitverkocht product.

  Lees meer …

 • v1.1.0

  GILEBA - Tablemaker 1.1.0 uitgebracht

  02 november 2023

  Een nieuwe versie van Tablemaker is uitgebracht voor Joomla!™. Vanaf versie 1.1.0 ondersteund de module nu Joomla 5.

  Lees meer …

 • v1.3.1

  GILEBA - TT Stand krijgt ondersteuning voor TabT en Joomla 5

  25 oktober 2023

  TT Stand heeft een mooie update gekregen. Niet alleen ondersteunt de module nu Joomla 5, er is meteen een extra API gekoppeld waardoor ook de poulestanden uit Belgische competities op een eenvoudige manier getoond kunnen worden op een webpagina.

  Lees meer …

Contact

Gileba
Glabbeeksesteenweg 109
3391 Tielt-Winge
België
info@gileba.be
0456 04 32 75
0809.131.537