Gileba: Uw Joomla! Expert

Webdevelopment

 • Gileba - Joomla! Supported Webhosting

  GILEBA - Supported Webhosting

  Een eigen website waarbij je je enkel hoeft te concentreren op de inhoud? Overweeg dan zeker de Supported Webhosting voor Joomla en Wordpress van Gileba. Een ideale oplossing waarbij wij alle technische zorgen van je schouders nemen, gaande van dagelijkse backups, hackers tegenhouden, opvolgen van storingen tot en met het updaten van de website en al haar uitbreidingen. Zo kan jij je op de content, je producten en je klanten concentreren. 

 • Gileba - Creatie website

  GILEBA - Website aan een (h)eerlijke prijs

  Je wil je bedrijf zichtbaar maken op het internet en je hebt geen kaas gegeten van HTML, CSS, jQuery en/of PHP? De prijzen van andere webbouwers schrikken je af? Dan ben je bij Gileba aan het juiste adres. Wij maken graag jouw website aan? Flexibiliteit is onze grootste troef: je kan kiezen tussen een statische website of we gebruiken op jouw wens een Content Management System (zowel Joomla! als Wordpress behoren tot de mogelijkheden). Dit geeft jou de mogelijkheden om alles uit handen te geven of net zo veel zelf te doen als je zelf wil / kan.

Gileba Helpdesk

 • Apple Helpdesk

  GILEBA - Helpdesk Apple

  Een nieuwe iPhone en je geraakt er niet uit wijs? Even vergeten waar die ene instelling nu weer stond op je Mac? Met bijna 30 jaar ervaring staat de helpdesk van Gileba voor je klaar! En vinden we desondanks het antwoord toch niet? Dan hoef je ons uiteraard niet te betalen.

 • Gileba - Helpdesk programmeren

  GILEBA - Helpdesk Programmeren

  Kleine programmeervragen waar je niet onmiddellijk een oplossing voor vindt? Je website doet niet helemaal wat je ervan verwacht? Je weet niet hoe je een kleur moet aanpassen? De helpdesk van Gileba staat voor je klaar! Zowel aanpassingen in broncodes (HTML, CSS, Javascript en/of PHP) als instellingen in Joomla! en Wordpress brengen we voor jou in orde. We werken bovendien met een "no cure, no pay" garantie, waardoor je zeker niks te verliezen hebt.

Contact

Gijs Lamon
Glabbeeksesteenweg 109
3391 Tielt-Winge
België
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
0456 04 32 75
0809.131.537