Gileba - Creatie website

Je wil je bedrijf zichtbaar maken op het internet en je hebt geen kaas gegeten van HTML, CSS, jQuery en/of PHP? De prijzen van andere webbouwers schrikken je af? Dan ben je bij Gileba aan het juiste adres. Wij maken graag jouw website aan? Flexibiliteit is onze grootste troef: je kan kiezen tussen een statische website of we gebruiken op jouw wens een Content Management System (zowel Joomla! als Wordpress behoren tot de mogelijkheden). Dit geeft jou de mogelijkheden om alles uit handen te geven of net zo veel zelf te doen als je zelf wil / kan.

Gileba specialiseert zich in kleinere tot middelgrote websites aan aanvaardbare prijzen. Je krijgt steeds de optie tussen een statische website of een Content Management Systeem. Telkens werken we met een "responsive design" waardoor je site mooi oogt op zowel een computer, tablet als smartphone. Uiteraard optimaliseren we SEO en zorgen we voor een GDPR-proof aflevering qua cookies.

Statische website

Wij bouwen jouw plekje op het web van kop tot teen: wij programmeren de website, implementeren de aangeleverde lay-out en plaatsen de door jou geschreven inhoud tot je 100% tevreden bent van het resultaat.

Na de oplevering, dienen alle wijzigingen - bij voorkeur - ook door ons geprogrammeerd te worden. Dit brengt een occasionele meerkost met zich mee.

De software is kleinschalig, waardoor de kans op een hack minimaal is. Verplichte veiligheidsupdates zijn dan ook nauwelijks nodig.

Content Management Systeem

Bij het bouwen van je website vertrekken we van een bestaande software (Joomla of Wordpress) waarbij we de nodige/gewenste uitbreidingen installeren. Bestaat een optie niet (helemaal) zoals jij die voor ogen had? Dan programmeren we die gewoon zelf. De lay-out mag je zelf aanleveren, of je maakt een keuze uit een ellenlange lijst van online beschikbare templates die we voor jou installeren en desnoods aanpassen.

Na de oplevering van je website, krijg je een opleiding hoe je de inhoud (content) van je website zelf beheert.

De software is breder gekend, waardoor de kans op een hack groter is. Als er een veiligheidslek wordt vastgesteld, is het dan ook belangrijk om dit zo snel mogelijk te dichten. Daarvoor dienen updates geïnstalleerd te worden, zowel van de CMS als haar uitbreidingen. Wij kunnen die verantwoordelijkheid op ons nemen tegen een maandelijkse onderhoudskost (inbegrepen in onze Joomla Supported Webhosting).