Gileba: Eerste hulp voor je website

Upgraden naar Joomla 4 of JOOMLA 5


Joomla 4 is al een tijdje beschikbaar en sinds kort ook Joomla 5. Maar upgraden naar de laatste versie van dit content management systeem (CMS) vraagt de nodige voorbereidingen, tijd en kennis. Gileba heeft al meerdere sites succesvol overgezet van Joomla 3 naar J4 en zelfs J5. Wil jij dit ook?

Hoe ga ik te werk?

Gileba heeft ondertussen de nodige ervaringen opgedaan met het succesvol overzetten van sites naar de laatste versie. De eerste stap is jouw website in een testomgeving bijwerken naar Joomla 3.10 (mocht dat nog niet gebeurd zijn) en alle uitbreidingen updaten naar de laatst mogelijke versies. Ik controleer waar Joomla zelf aangeeft welke extensies eventueel niet meer compatibel zijn en onderzoeken waarom. Daarna zet ik met de testsite de grote stap. Eerst werk ik eventuele foutmeldingen weg, ik zorg ervoor dat de niet-werkende extensies opnieuw functioneren (en/of ik zoek een waardig alternatief) en tenslotte schaaf ik de template - waar nodig - bij.

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht van jou de toelating om een kopie van de website te mogen maken en dat je in de testomgeving mee kijkt naar wat er toch niet 100% werkt (jij kent je website tenslotte nog steeds het beste).

Ben je klaar voor een upgrade naar Joomla 4 of Joomla 5

Zie je deze werkwijze zitten om ook jouw website klaar te maken voor de toekomst? Aarzel niet me te contacteren. Ik bekijk het graag vrijblijvend samen met jou. Upgraden naar Joomla 4 of Joomla 5 kan al vanaf 200 euro.